Opozorilo Piškotki se uporabljajo na tem spletnem mestu za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje. Če nadaljujete, predvidevamo, da se strinjate s prejemanjem piškotkov s te strani. OK
Več

Nikolaj Vogel - Čas v virusu 2020

01/10/2020 - 14/10/2020

..."Slike so ustvarjene ali so nastajale v neprekinjenem razponu treh posebnih življenjskih situacij 1. PRED pandemijo in karanteno, 2. MED karanteno in 3. PO karanteni. Zato sem slike te razstave poimenoval ČAS V VIRUSU. Gre za moje sporočilo o času navidezne resničnosti 3. dimenzije, v kateri živimo, kjer prevladuje človeški EGO v želji po prevladi. Za njega velja, da mu LAŽ enostavno pomeni oziroma mu postane RESNICA. V vsaki sliki je KODA za prehod iz 3. dimenzije v 5. dimenzijo. Kar zame pomeni, da je resnica sama božja, stvariteljska in nad nižjim, človeškim, ki je iluzija."

Nikolaj Vogel

Nikolaj Vogel (Ljubljana, 1972) je diplomiral iz slikrstva na Akademiji za likovno umetnost v Ljubljani pri prof. Metki Krašovec in prof. Bojanu Gorencu. Leta 2003 je zaključil magistrski študij pod mentorstvom prof. Bojana Gorenca in prof. dr. Jožefa Muhoviča. Umetnik živi in ustvarja v Ljubljani. Imel je več kot deset samostojnih razstav, udeležil se je tudi številnih skupinskih razstav doma in v tujini. Uspešno se je preizkusil tudi pri izdelavi gledališke scenografije in pri restavriranju fresk oz. poslikave v Stolnici v Ljubljani.

Komentarji

Ne najdem nobenih objav

Napiši mnenje